Alle Info Over Collega Uitje

Die plaats ga jouw?

Nederland bezit veel moois te bieden, in een milieu maar ook in de vele mooie steden die ons land rijk is. Geschiedenis, modern design, cultuur, nacht, fijne drukte en beschouwelijke stilte, dit allemaal en nog heel wat meer is in onze steden te vinden.

Ontdek door remedie met ons stadswandeling wat de door jou gekozen stad met bezienswaardigheden te bieden heeft. Onze stadswandelingen geraken altijd door ons professionele gids begeleidt welke jullie alle hoogtepunten van een plaats laat merken en interessante wetenswaardigheden met jullie deelt. In iedere plaats staan er ook diverse culturele en informatieve evenementen op dit programma, denk onder andere met musea ofwel exposities.

Verder met een inwendige mens is gedacht

Verlangen is jouw onderweg plezier hebben van lekkere hapjes en drankjes? Dat mag dagelijks geraken. We stippelen, afhankelijk aangaande je wensen en budget, de lekkerste route uit, over patatje oorlog tot een drie-gangen-menu.

Tevens kan zijn het mogelijk om verschillende spel- en wedstrijdelementen in het programma op te nemen welke voor verandering en sportieve uitdagingen wensen waardoor een ieder na afloop moe maar voldaan huiswaarts keert.

Met een E(et)-fiets op pad

Lekker happen en relaxed trappen. Het kan zijn het motto en ons recapitulatie van die gezellige en smakelijke dag. Dit is de ideale combinatie: aangenaam ontspannen bewegen (onder andere op ons e-bike!) en lekker schransen en drinken gedurende een stops! Op die methode bestaan werkend bezig bestaan en culinair genieten gedurende het event voor een ieder haalbaar zodat dit programma speciaal aantrekkelijk is.

U maakt ons fietstocht door dit Kleine Groene Hart waarbij u dan ook de persoonlijk hart kunt ophalen in het geweldige, afwisselende landschap. Onderweg doet u diverse horecagelegenheden aan waar u kan genieten met lekkere hapjes en gerechten.

U neemt uw (e-)bike in ontvangst en zal op straat naar de allereerste stop, op deze plaats staat een hemels kopje koffie / thee met appelgebak voor u dan ook klaar. In totaal vervaardigd u dan ook onderweg 5 culinaire stops. U dan ook sluit deze fijne dag af betreffende een smakelijk diner dat vanzelfsprekend ook niet volledig zou bestaan zonder overheerlijk dessert.

Programma:

In ontvangst nemen betreffende e-bike

Begint route

Stop 1: Koffie ofwel thee met appelgebak

Stop twee: Voorgerecht, onder andere antipasti

Stop 3: Soep

Stop 4: Lasagne met ons goed gevulde (zomertijd)salade op Buitenplaats Vlaardingen

Stop 5: Heerlijk http://aitais.com/lipinndrbv/post-meer-weten-over-94722.html vers fruit betreffende slagroom

Retour e-bikes

Een onkosten wegens dit arrangement bedragen € 87,50 p.p.

Mogelijke vervoersmiddelen: e-bike, tandem, stadsfiets

Neem totaal vrijblijvend aanraking op betreffende Evenman Bedrijfsevents vanwege behulpzame feiten aan het culinaire en laagdrempelige programma.