Tips Over Thema\'s Voor Feesten

Dit eiland roept!

Iemand die heeft dit zeer populaire en spectaculaire TV-programma ook niet? Alang heel hetgeen seizoenen zitten wij met een buis gekluisterd en leven intens betreffende de deelnemers mee. Doch zou jouw ook niet liever zelf in actie komen? Het kan tijdens het bedrijfsuitje Expeditie Robinson!

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Beleef betreffende jouw collega’s die originele uitdaging en proef de echte Robinson sfeer. Evenman heeft ons programma ontwikkeld het specifiek op teambuilding en scheppingsvermogen kan zijn gericht. Gedurende dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson horen te je in meerdere teams verschillende proeven doorstaan waarbij overleg en samenwerking, durf, behendigheid en kracht bestaan vereist doch echt tevens een portie geluk nauwelijks kwaad mag. Het team met de uitstekende combinatie aangaande deze kenmerken maakt de grootste mogelijkheid om te winnen.

Voor een diverse proeven en opdrachten horen o. a. vuurtje maken, ons challenge parcours en een schietonderdeel. Ook is je kennis omtrent Expeditie Robinson getoetst. Bij iedere proef mogen er punten worden gescoord. De structuur aangaande het programma zorgt wegens spanning tot dit laatste moment, wegens teambuilding pur sang en, ondanks afzien en over je grenzen kunnen, tevens vanwege veel plezier – ons onvergetelijk bedrijfsuitje!

Welk team is de ultieme Robinson? Spanning,teambuilding en plezier staan garant een onvergetelijk bedrijfsuitje. Durf je met jouw team een uitdaging aan?

Zo’n 2000 jaar geleden was enorm Gallië bezet door de soldaten betreffende Caesar. Héél Gallië? Nee, één korte nederzetting bleef moedig weerstand leveren aan een overweldigers en maakte het leven betreffende de Romeinen in de omringde legerplaatsen bepaald ook niet gemakkelijk.

Iemand die heeft deze tekst ook niet? Die allereerste zinnen met elke Asterix stripband zijn aan de hele wereld bekend.

Thema-bedrijfsuitje Olympisch Spel

Doch één keer per vier jaar maakten de Romeinen een mogelijkheid teneinde het dorp over een Gallische kaart te vegen. Dit was tijdens de Olympische Ravotten die in Athene plaatsvonden. Jullie gaan ervoor wensen het een geschiedenis zich herhaalt – of juist niet! Asterix, Obelix en alang hun vriendinnen uit het kleine Gallische dorp beschikken over je hulp benodigd teneinde het gedurende dit Olympisch Spel anti de Romeinen op te nemen.

Ben je een handige Asterix of een oersterke Obelix?

Ons Olympisch Spel kan zijn geschikt wegens een ieder, via een heleboel verscheidene en afwisselende opdrachten zit er vanwege iedere deelnemer een geschikte activiteit voor. Alle hebben ze achterbaks het er behalve alle competitie en een wil om te winnen, gezelligheid en pret voorop ogen. Een dag ook niet gelachen is een dag niet geleefd – betreffende het plezier dat je tijdens die Olympische dag voelen mag je ettelijke dagen vullen!

Laat jouw verrassen door de verschillende elementen, maar blijf alert en behaal betreffende jouw team punten via een juiste tactiek te gebruiken, op sportieve manier de wedstrijd aan te kunnen en gedurende de denkopdrachten je hersenen te laten kraken.

We vervaardigen samen betreffende jou ons selectie uit een volgende onderdelen:

Houtzagen; “de zingende zaag van Assurancetourix”

Spijkerslaan; maak je Idefix aan het janken?

Denkopdrachten; kan jij precies zo echt redeneren wanneer de oude Druïeen? Versla je ook Asterix bij dit oplossen betreffende een puzzel?

Sumoworstelen; 2 Obelixen anti elkaar?

Construeren in een hip over een oude Romeinen

Tactisch touwtrekken; een Galliërs anti de Romeinen.

Afhankelijk van de beschikbare tijd: verschillende Gallische en Romeinse opdrachten.

Sport en spel op hoog niveau vervaardigd hongerig en dorstig. We verzorgen met genoegen een bijpassende versnaperingen of ons heerlijke barbecue.

Het kan zijn één van een heleboel thema-jubileumfeestjes welke Evenman biedt. Heb je alleen een http://nami-cc.org/swaldez61k/post-informeer-jezelf-over-116089.html benul ofwel wil? Wij gluren gaarne hoe we deze wegens je mogen uitvoeren.