Informeer Jezelf Over Bedrijfsevents

Een plaats met overige ogen merken…

… en beluisteren, ruiken en proeven. En ook niet te vergeten: door opdrachten (lekkerder) leren http://nogainpjp1.uniterre.com/547792/Wat+Je+Moet+Weten+Over+Evenementenbureau.html kennen. Dat kan zijn in dit kort hetgeen onze City Experience inhoudt. Ons bedrijfsuitje het niet enkel een verschillende kijk op ons stad biedt doch ook via spel, belevenis en ontdekkingsdrang voor de in teams opgesplitste deelnemers voor teambuilding en (een klein weinig) competitie zorgt.

De afstanden die behoren te geraken overbrugd kunnen binnen een stad groot bestaan doch dat is no problem, je kunnen met de fiets of produceren behandeling met dit publiek vervoer – vanwege sommigen wellicht al ons belevenis op zich. Een teams geraken door aanwijzingen en opdrachten van de ene tot een andere bezienswaardigheid geloodst. Maar het is ook niet alles: op een route kom jouw ook langs zorgvuldig gekozen horecagelegenheden en kun jouw we hebben een pauze inlassen, lekker een hapje nuttigen of ons drankje nemen.

Rotterdam, Delft, Gouda, Leiden… ofwel liever Den Haag?

In Den Haag leveren we je een city trip langs het centrum, Scheveningen, maar verder het Statenkwartier. Onderweg stop je bij verscheidene eetgelegenheden waar je een haring kan happen of een patatje kunt eten voor de kleinste snackbar van Nederland. Op diverse punten in de plaats vind jouw min of verdere verborgen aanwijzingen of opdrachten welke je doorverwijzen tot dit volgende punt. Tevens kan zijn daar de mogelijkheid om voor verschillende culturele en informatieve locaties naar binnen te stappen. Juiste eind van een dag mogen je voor een borrel nog geweldig nagenieten.

De route, aanwijzingen en opdrachten kunnen naar wens worden aangepast en beter ofwel moeilijker geraken gemaakt waardoor een teams onder andere vanwege vollere uitdagingen aankomen te ogen en zo verdere aan teambuilding mogen verrichten.

Uiteraard stellen wij ook wegens iedere overige plaats ons dergelijk interessante route vanwege jouw tezamen en is eigen inbreng altijd geoorloofd.

Interesse in ons bedrijfsuitje in Rotterdam, Den Haag Delft, Gouda ofwel onder andere Bijdragen? Neem volkomen vrijblijvend contact betreffende het op.