Over Groeps Uitje

Feesten & partijen

Met ons inlevingsvermogen vervaardigen wij betreffende elke wil ons party. Of het de verjaardag betreffende opa betreft waarbij onze piano voor de muzikale noten zorgt of een sprankelend event betreffende ons rockband. In al die jaren dat we weet http://jimvoorhies.com/eacher7b8e/post-geheimen-over-bedrijfsevents-38200.html aan de gang zijn kan zijn niets het alsnog te gek geweest!

 

Informeer Jezelf Over Feest Locatie

 

Hoe gaan we te werk

Wegens dit gemak leveren wij een aantal arrangementen, doch dit kan zijn lang niet allemaal wat we te leveren beschikken over. Ieder event is anders en we verrichten daar alles aan teneinde samen met u dan ook uw partijtje op maat te maken. We communiceren al die opties graag met u door en vervaardigen op basis betreffende de specifieke wensen een gedetailleerde prijsopgave op betreffende vaste prijsafspraak.

Meer dan slechts een locatie

Voor de Schaapskooi verrichten wij verdere vervolgens uw feest ons opwindende locatie verlenen. De meemaken planners ogen klaar om uw gehele planning voor de partijtje of huwelijksinzegening uit handen te nemen. Het team staat kompleet wegens u klaar om de wensen om te zetten naar werkelijkheid.

Feestavond

Bij een Schaapskooi is uw feestavond in prima handen met onze meerdere all-in arrangementen. Wij bieden ons ruime sortering drankjes en hapjes in een feestelijke sfeer betreffende gastvrije bediening. De feestavonden beginnen teneinde twintig.30 en eindigen om 01.00 en dit is uiteraard mogelijk om ons live groep ofwel ons DJ te laten ravotten.

 

Alles Over Feest Thema

 

Receptie

Heeft u wat bijzonders te vieren? De receptie of borrel is bij de Schaapskooi in juiste handen. We bieden verscheidene arrangementen, maar we bepraten gaarne uw eigen wensen vanwege receptie op maat.

Huwelijksinzegening

Een huwelijk is meer vervolgens slechts het melden aangaande een omvangrijk feestelijkheid. Voor Een Schaapskooi is men in staat om u dit gehele traject uit handen te nemen, te begeleiden en te huisvesten. U bepaalt, daar waar wij u van raadgeving voorzien.

Afstudeerborrel

Van een TU Delft studeren er jaarlijks honderdtallen studenten af. Traditiegetrouw wordt dit gevierd met een afstudeerborrel. De Schaapskooi bezit daarvoor een volmaakte ruimte; een Bar. Een Bar kan zijn te reserveren vanaf 30 personen; het maximum reeks mensen kan zijn 60. Wij verlenen ons standaard arrangement vanwege uw afstudeerborrel, maar we doorpraten graag uw specifieke wensen.

Verjaardag

Jarig, doch nauwelijks zin in alang het geregel en rommel thuis? Boek vervolgens dit 3 uur durende verjaardagarrangement Schaapskooi. Al het geregel wordt uit handen genomen en u kunt zorgeloos plezier hebben van de verjaardag