Meer Over Bedrijfsuitje Met Overnachting

Welkom in dit verzinsel van 1001 nacht! Vertel ons je wensen vanwege jouw personeelsfeest en we laten ze uitkomen. Wrijf over een olielamp en poef! We toveren jouw feestlocatie teneinde in oosterse sferen.

 

Tips Over Origineel Feest

 

Oosterse sferen

Hul jouw in harembroek en tulband en stap binnen in een wereld vol kleuren en geuren en oosterse mystiek. Nieuwsgierig hetgeen een toekomst jouw zal brengen? Onze waarzegster onthult alang jouw toekomstdromen. Eenmaal terug in het hier en nu mogen een veilige waaghalzen op een foto met een meterslange slang of ons ritje maken op ‘het schip over een woestijn’, ons veilige kameel!

Buikdansen

Ondertussen klinken er oosterse klanken uit de boxen aangaande een DJ. Stilzitten http://estheticmaster.net/urutiuisa5/post-over-bedrijfsuitje-binnenactiviteit-39763.html kan zijn geen optie, want een exotische buikdanseres staat klaar om tezamen met je de heupen aangenaam los te gooien. Ontdek je eigen oriëntaalse danstalent en spieren waarvan jouw het bestaan ook niet wist. Dit wordt ons swingende schemer! Enigszins uitpuffen? Het mag. Geweldig languit op ons aangaande de oosterse hemelbedden ofwel op de kleurrijke kussens. Relax met ons drankje in jouw hand en ga op in de oosterse sferen.

Ce-le-brate good times come on, it’s a celebration! Indien je bij dit nummer ook niet stil mag blijven zitten, dan is het je event! Aangezien die en ettelijke andere jaren ‘80 nummers knallen uit de boxen op de enige veilige 80’s party. Haal je fluorkleding en leggings maar uit de kast en zet je hoofdhaar stijf aangaande de haarlak, omdat dit is tijd wegens de 80s party! Onze candy girls nemen je mee terug in de tijd van de beenwarmers, housebroeken, hanenkammen en technotronics.

 

Alles Over Feest Dj

 

Funky music en house dance

Betreed de verlichte dansvloer en ga uit jouw dak op een grootste succesnummers uit een jaren ‘80, bijvoorbeeld I Aangezien To Break Free, Love Me Just A Little Bit More en The Final Countdown. Doch ook house muziek wordt ook niet overgeslagen. Heb je je housebroek niet met? Doe dat dan vlug en maak je klaar vanwege vette moves en zweet op je voorhoofd voor ons workshop house dance! Aan het eindpunt over de avond steel jouw een show en beseft je wanneer geen ander jacking en lofting te gebruiken in ‘your own freestyle’.

Pacman Lounge

Moe aangaande alang dit dansen? In de Pacman lounge kun jouw even relaxen. Speel een game uit de 80’daar jaren PacMan ofwel ga de uitdaging aan en doe mee met de 80’s muziekquiz. Ben jouw een ware 80’s liefhebber, twijfel dan niet en ga met het mee ‘back to the 80’s. Tonight’s the night we’re gonna make it happen!

Vanavond bezoek jouw een wereld vanuit ‘outer space’! Jullie komen binnen in een ruimte welke perfect is aangekleed betreffende planeten, sterren, asteroïden en futuristische visuals. Bij binnenkomst segmenten de buitenaards mooie candygirls buisjes blauwe prosecco en glow in the dark sticks uit om langzaam in hogere intergalactische sferen te aankomen.

Sterrenstof, Space invaders en maanzaadijs

De schemer wordt spetterend geopend betreffende een futuristische lasershow. Ben jouw hierna benieuwd wat er voor je in een sterren staat geschreven? Ontdek bij een astroloog wat een toekomst wegens jouw in petto bezit. Na al die sterrenstof kan zijn dit tijd vanwege wat intergalactische actie! Ga op één met een vintage spelcomputers een worsteling aan in Space Invaders ofwel Galaxian. En voor wie over alle actie trek bezit gekregen zijn daar ettelijke spacy lekkernijen zoals (outer)spacekoeken en maanzaadijs.

Rocket fuel, DJ/VJ en Silver lounge

Bij een spacy lekkernij hoort een spacy cocktail! Doe mee met de cocktailworkshop en maak de lekkerste Black Hole, Rocket Fuel ofwel Darth Pappa. ‘May the force be with you’! Hierna is dit tijd teneinde wederom een momentje met allebei de benen op de grond te aankomen. De DJ begint te draaien, de voeten komen aangaande de vloer en een VJ zorgt voor mind blowing visuals! Tussendoor kun je zalig omheen gezakt relaxen in een ‘Silver Lounge’. Optioneel is een zuurstofbar bij te registreren. Neem regio met een bar en beleef wat zuurstof met jouw doet. Puur of betreffende een smaakje zorgt het wegens vernieuwde energie teneinde via te dansen tot de zon en ons stukje betreffende de aarde elkander weer tot uw beschikking beschikken over!

Ons intergalactisch feestelijkheid waar alsnog lichtjaren lang over nagepraat gaat geraken!