Tips Over Feestruimte

Betreed een verlichte dansvloer en ga uit je dak op een grootste hits uit een jaren ’70. Dance boogie wonderland hah, hah! Ingeval je bij het track niet stil kan blijven zitten, vervolgens kan zijn het je feestelijkheid! Deze en ettelijke verschillende smashing jaren ’70 nummers knallen uit de boxen op het enige veilige 70’s themafeest. Haal de glitterkleding en een pruiken maar uit een kast, omdat dit kan zijn tijd een funky party. Onze candygirls ogen voor binnenkomst klaar en nemen jouw mee retour in een tijd betreffende de afrokapsels, plateau zolen, soulpijpen en disco night fever, night fever!

 

Tips Over Vrijgezellenuitje

 

Funky music

Betreed een verlichte dansvloer en ga uit jouw dak op de grootste succesnummers uit een jaren ’70, bijvoorbeeld Relight my fire, Venus en Staying alive. Wij-play-that-funky-music! Kun je niet afhaken met dansen doe dan mee met de workshop discodansen en toon je een ware dancing Queen. Of King allicht.

Golden Lounge

Moe over al dit dansen? In de Golden lounge kun jouw enigszins geweldig relaxen en de dancemoves van jouw collega’s bekijken. Ofwel ga de uitdaging aan, doe mee betreffende de 70’s quiz en win een leuke prijs. Ben je ons ware seventies liefhebber, twijfel dan niet en ga betreffende ons mee ‘Back to the Seventies’.

Maak jouw klaar een wervelend partijtje vol mysterie en élégance op een stijlvolle locatie. Dress to impress en verhul je ware identiteit bij één met een mysterieuze maskers. Onze showgirls ontvangen je bij een entree met ons opwindend drankje en zoete lekkernijen. Welkom in de 15e eeuw. Dit bal masque kan zijn geopend!

 

Over Bruiloft Organiseren

 

Welkom op je eigen festivalterrein! Door de decoratie, feestelijke lichtjes en visuals waan je jouw voor binnenkomst alang absoluut in de festivalsfeer. Onze showgirls heten je welkom betreffende ons aangenaam drankje. Wat ga je doen? Alles is geoorloofd! Een aangenaam hapje eten op de foodmarket, aangenaam dansen en meezingen in de Silent Disco ofwel je vermaken betreffende een kunsten over een sneltekenaar en table magician. Onze eventmanagers wensen het jouw festival absoluut op rolletjes loopt, waardoor jij geniet van datgene daar waar festivals zeker teneinde draaien: relaxen en plezier hebben betreffende jouw favoriete mensen.

Festivalconcepten op maat, wegens ieder seizoen

Waan je op Ibiza gedurende een zomerfestival, shop jouw persoonlijk kerstpakket voor elkaar op je persoonlijk knusse kerstmarkt ofwel benodigd een gezinnen aangaande je collegas voor een familiefestival. De festivalconcepten zijn op maat in te vullen en uiteraard compleet aan je wensen aan te passen. Zo organiseerden we wegens Routz een Oktoberfest Familiefestival midden in de zomer, ons unieke bril glazen-festival beleving op het zandstrand wegens Nuon, een Winter Familiefestival voor Triodos en bezorgden wij Adyen ons extravagante festivalbeleving waar de gasten tot in de late uurtjes feestten.

Bedrijfsfestival op eigen locatie

Een bedrijfsfestival op locatie zijn ettelijke mogelijkheden! Zo leent dit festivalconcept zich uitermate echt een familiedag. Ongedwongen setting, uiteenlopende activiteiten http://hygjylcsc.com/tirgonhfzq/post-meer-tips-over-18112.html en amusement buiten dat het te veel voelt en foodkraampjes daar waar jong en oud lekkers mogen halen. Maar ook wegens een opening met ons nieuw kantoor, een jubileum ofwel zomerborrel kan zijn ons festival op eigen locatie iedere keer succesvol! Wij toverden weet menig parkeerterrein, bedrijfspand en loods om tot festivalbeleving. Met festivaltenten tot techniek, over barpunten tot sfeervolle decoratie: wij begrijpen precies wat nodig kan zijn voor een onvergetelijk festival!

Burlesque

2 burlesque danseressen openen de avond met ons theatraal uitvoering vol expressie en verleiding. Op hoge hakken en gehuld in veren en korset wensen zij een wervelende show. Verlangen is jouw alleen ook net zo verleidelijk dansen ingeval Dita von Teese, een koningin van een burlesque? We verlenen je een gelegenheid teneinde aanvullend een burlesque dansworkshop te boeken.

Cocktails en opzwepende muziek

Na een grande opening is het tijd vanwege een DJ. Met zijn opzwepende muziek laat hij je en jouw collega’s dansen tot in de kleine uurtjes. Tussendoor kan zijn een cocktailbar geopend vanwege een allerlekkerste Margarita’s en Daiquiri’s en vloeit een chocoladefontein rijkelijk vol pure passie. Optioneel kun je tevens een gokje wagen voor één over de casinotafels. Het masker is hierbij jouw grootste troef. Ons pokerface was alsnog nimmer zo eenvoudigweg.