Alle Info Over Bedrijfsactiviteiten

Een plaats betreffende overige ogen bemerken…

… en horen, ruiken en proeven. En niet te vergeten: via opdrachten (lekkerder) leren http://wiihealthy.com/tirlewq0o2/post-over-evenementen-bureaus-43216.html kennen. Het is in dit kort hetgeen onze City Experience inhoudt. Een bedrijfsuitje het niet alleen ons andere kijk op ons stad biedt doch tevens door spel, avontuur en ontdekkingsdrang voor de in teams opgesplitste deelnemers voor teambuilding en (een klein beetje) competitie zorgt.

De afstanden welke dienen te geraken overbrugd mogen binnen ons stad groot zijn doch dat kan zijn geen probleem, je gaan betreffende een fiets of maken toepassen over het openbaar vervoer – voor sommigen wellicht al een avontuur op zich. Een teams geraken via aanwijzingen en opdrachten over een ene naar de andere bezienswaardigheid geloodst. Doch dat is niet allemaal: op de route kom je ook langs nauwgezet gekozen horecagelegenheden en kun je even een pauze inlassen, aangenaam een hapje bikken of een drankje nemen.

Rotterdam, Delft, Gouda, Bijdragen… of liever Den Haag?

In Den Haag bieden we jouw een city trip langs het centrum, Scheveningen, maar verder dit Statenkwartier. Onderweg stop jouw bij meerdere eetgelegenheden daar waar je ons haring kan happen ofwel een patatje kunt bunkeren bij de kleinste snackbar van Holland. Op diverse punten in de plaats vind je min of meer verborgen aanwijzingen of opdrachten die jouw doorverwijzen naar het volgende kwestie. Tevens is daar de mogelijkheid teneinde bij verschillende culturele en informatieve plaatsen naar in te stappen. Aan het eind met de dag kunnen je bij een borrel nog hemels nagenieten.

De route, aanwijzingen en opdrachten mogen naar wens geraken vriendelijk en beter ofwel moeilijker geraken gemaakt zodat een teams onder andere voor grotere uitdagingen komen te ogen en zo meer met teambuilding mogen verrichten.

Vanzelfsprekend stellen we verder voor elke andere stad een dergelijk interessante route voor je samen en is eigen inbreng altijd mogelijk.

Interesse in ons bedrijfsuitje in Rotterdam, Den Haag Delft, Gouda of onder andere Leiden? Neem totaal vrijblijvend aanraking betreffende het op.