Informeer Jezelf Over Evenementenorganisatie

Welke plaats ga je?

Holland bezit veel moois te leveren, in een natuur doch in een heleboel mooie steden die ons land rijk is. Geschiedenis, modern design, cultuur, bril glazen, fijne drukte en beschouwelijke kalmte, het alles en alsnog veel meer kan zijn in onze steden te vinden.

Ontdek via geneesmiddel met een stadswandeling hetgeen een door jou gekozen stad aan bezienswaardigheden te bieden heeft. Onze stadswandelingen geraken iedere keer via ons gespecialiseerde gids begeleidt welke jullie al die hoogtepunten met de plaats laat bemerken en interessante wetenswaardigheden met je deelt. In iedere plaats ogen er verschillende culturele en informatieve gelegenheden op dit programma, denk onder andere met musea of exposities.

Verder met een inwendige mens is gedacht

Wensen zijn je onderweg plezier hebben over lekkere hapjes en drankjes? Dat kan dagelijks geraken. Wij stippelen, afhankelijk betreffende je wensen en budget, de lekkerste route uit, van patatje oorlog tot een 3-gangen-menu.

Ook kan zijn het geoorloofd om verschillende spel- en wedstrijdelementen in dit programma op te nemen die voor variatie en sportieve uitdagingen wensen waardoor een ieder na afloop moe maar voldaan huiswaarts keert.

Betreffende de E(et)-fiets op pad

Aangenaam happen en relaxed trappen. Het is het motto en ons recapitulatie met die fijne en smakelijke dag. Dit is de volmaakte combinatie: lekker ontspannen bewegen (onder andere op een e-bike!) en lekker schransen en drinken tijdens een stops! Op deze methode bestaan actief aan de gang bestaan en culinair plezier hebben tijdens het event vanwege een ieder haalbaar zodat dit programma bijzonder aantrekkelijk kan zijn.

U dan ook maakt een fietstocht via het Kleine Groene Hart waarbij u dan ook de eigen hart kunt ophalen in dit geweldige, afwisselende landschap. Onderweg doet u verschillende horecagelegenheden aan waar u dan ook kan genieten van lekkere hapjes en gerechten.

U neemt uw (e-)bike in ontvangst en gaat op weg naar uw 1e stop, op deze plaats staat ons zalig kopje koffie / thee betreffende appelgebak vanwege u dan ook klaar. In totaal maakt u dan ook onderweg 5 culinaire stops. U sluit deze gezellige dag af betreffende ons smakelijk diner het natuurlijk ook niet algeheel zou zijn zonder overheerlijk dessert.

Programma:

In ontvangst nemen van e-bike

Begint route

Stop 1: Koffie of thee met appelgebak

Stop twee: Voorgerecht, onder andere antipasti

Stop 3: Soep

Stop 4: http://tuomorosenlund.com/sandirjsjr/post-tips-over-creatieve-23057.html Lasagne met ons juist volle (zomer)salade op Buitenplaats Vlaardingen

Stop 5: Aangenaam vers fruit met slagroom

Retour e-bikes

Een onkosten vanwege dit arrangement bedragen € 87,50 p.p.

Mogelijke vervoersmiddelen: e-bike, tandem, stadsfiets

Neem geheel vrijblijvend aanraking op betreffende Evenman Bedrijfsevents vanwege meer informatie over dit culinaire en laagdrempelige programma.