Informeer Jezelf Over Zakelijk Evenement

Dit eiland roept!

Iemand die heeft dit bijzonder geliefde en spectaculaire TV-programma ook niet? Alang heel hetgeen seizoenen zitten wij aan een buis gekluisterd en leven intens betreffende een deelnemers mee. Maar zou je niet liever zelf in actie aankomen? Het kan gedurende het bedrijfsuitje Expeditie Robinson!

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Beleef betreffende je collega’s die originele uitdaging en proef de echte Robinson ambiance. Evenman bezit een programma ontwikkeld dat specifiek op teambuilding en scheppingsvermogen kan zijn gericht. Tijdens het bedrijfsuitje Expeditie Robinson moeten jullie in meerdere teams verschillende proeven doorstaan waarbij overleg en samenwerking, durf, behendigheid en kracht zijn vereist doch absoluut verder een portie geluk nauwelijks kwaad kan. Het team met de optimale combinatie met die kenmerken maakt een grootste kans teneinde te winnen.

Bij een verscheidene proeven en opdrachten horen o. a. vuurtje produceren, ons challenge parcours en een schietonderdeel. Ernaast is je bekende omtrent Expeditie Robinson getoetst. Voor elke proef kunnen daar punten geraken gescoord. De structuur over dit programma zorgt voor sensatie tot het laatste moment, voor teambuilding pur sang en, ongeacht afzien en aan je grenzen kunnen, ook voor heel wat plezier – ons onvergetelijk bedrijfsuitje!

Welk team wordt een ultieme Robinson? Spanning,teambuilding en plezier staan borg voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Durf je betreffende je team de uitdaging aan?

Zo’n 2000 jaar geleden was enorm Gallië bezet door de soldaten aangaande Caesar. Héél Gallië? Neen, één kleine nederzetting was moedig weerstand bieden met een overweldigers en maakte dit leven betreffende de Romeinen in een omringde legerplaatsen bepaald niet eenvoudig.

Wie heeft die tekst ook niet? Die eerste zinnen over iedere Asterix stripband zijn over een hele aarde bekend.

Thema-bedrijfsuitje Olympisch Spel

Doch één keer ieder vier jaar maakten de Romeinen ons mogelijkheid teneinde dit dorp betreffende de Gallische kaart te vegen. Het was tijdens de Olympische Spelen die in Athene plaatsvonden. Jullie gaan ervoor wensen het de historie zichzelf herhaalt – ofwel juist niet! Asterix, Obelix en weet hun kornuiten uit het kleine Gallische dorp hebben jullie hulp benodigd om het gedurende het Olympisch Spel anti een Romeinen op te nemen.

Ben jij de slimme Asterix of een oersterke Obelix?

Ons Olympisch Spel is passend vanwege iedereen, via een heleboel verscheidene en afwisselende opdrachten zit er vanwege iedere deelnemer ons geschikte activiteit bij. Al die hebben ze achterbaks dat er behalve al die competitie en de wensen zijn teneinde te winnen, gezelligheid en pret voorop ogen. Een dag ook niet gelachen is ons dag niet geleefd – betreffende het plezier het je tijdens die Olympische dag ondervinden kan je ettelijke dagen vullen!

Laat je verrassen via de verscheidene elementen, maar blijf alert en behaal met jouw team punten via de passende tactiek te gebruiken, op sportieve methode een wedstrijd met te gaan en tijdens de denkopdrachten jouw hersenen te laten kraken.

Wij maken tezamen met jou ons selectie uit een volgende onderdelen:

Houtzagen; “een zingende zaag betreffende Assurancetourix”

Spijkerslaan; maak je Idefix juiste janken?

Denkopdrachten; kan je net zo echt redeneren ingeval een oude Druïde? Versla jij zelfs Asterix voor het oplossen van ons puzzel?

Sumoworstelen; een paar Obelixen anti elkaar?

Construeren in een stijl van de antieke Romeinen

Tactisch touwtrekken; een Galliërs tegen de Romeinen.

Afhankelijk aangaande een beschikbare tijd: verschillende Gallische en Romeinse opdrachten.

Sport en spel op hoog niveau maakt hongerig en dorstig. Wij onderhouden graag de bijpassende versnaperingen of een heerlijke barbecue.

Het is één aangaande de vele thema-jubileumfeestjes https://justpaste.it/3kf9d die Evenman biedt. Heb jouw zelf een inzicht of wens? We kijken gaarne op welke manier wij die voor je mogen realiseren.